Geen producten (0)

iDeal
Als u toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kunt u via iDeal betalen bij Speelgoedodijk.

Achteraf betalen door middel van Afterpay
Als u bij het bestellen kiest voor  een digitale factuur of eenmalige machtiging, dan kunt u achteraf betalen. Als u gekozen heeft voor digitale factuur dan ontvangt u binnen 3 weken nadat je de bestelling hebt ontvangen per e-mail een digitale factuur van Afterpay. Vanuit deze e-mail kunt u eenvoudig binnen enkele stappen de betaling via iDeal uitvoeren. Als je gekozen hebt voor een eenmalige machtiging, dan wordt het bedrag binnen 3 weken van uw rekenig afgeschreven. Indien u vragen hebt over de factuur of eenmalige machtiging, dan kun je contact opnemen met Afterpay.

Wij accepteren Afterpay bestellingen tot 500,- 

PayPal
Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via uw
eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare
producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper
beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming

Overboeking

Betalen via een bankoverschrijving. Bij een bankoverschrijving kan het enige dagen duren voordat we je betaling binnen hebben. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat je betaling ontvangen is, dient u rekening te houden met een langere levertijd. 

Betalen bij afhalen

Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen, ons magazijn in Odijk is elke werkdag open van 9.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wel willen wij u adviseren van te voren te informeren of het artikel dat u wilt afhalen daadwerkelijk op voorraad is.

VVV Giftcard

Bij Speelgoed Odijk kunt u betalen met de vvv Giftcard. het bedrag op de kaart wordt in minderding gebracht op het totaal te betalen bedrag. Let op: het is alleen mogelijk de Card bij ons te gebruiken, De VVV Bon accepteren wij alleen als je de bestelling af komt halen in ons magazijn.

 

Verzenden

Als u uw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur besteld, wordt deze de eerst volgende werkdag bij u geleverd door DHL.