Meet Little Lights

Meet Little Lights

Maak kennis met de prachtige handgemaakte nachtlampjes van Little Lights

Op de Spielwarenmesse in Neurenberg ontdekten wij de geweldige lampjes van Little Lights.

Eenmaal terug op kantoor was de keuze snel gemaakt, deze lampjes moeten worden opgenomen in onze winkel.

 

Hier zijn ze dan, graag laten wij je kennis maken met dit prachtige handgemaakte product uit Krakau Polen.

 

Het eerste lampje wat zij hebben ontworpen was de Oranje vos.

 

Het idee achter dit ontwerp was een schattig diertje wat geweldig zou staan naar jouw bed, maar ook een product dat aan alle wensen van deze tijd voldoet. Zo zijn de lampjes gemaakt van Dennenhout en voorzien van led-lampjes waardoor ze jarenlang meegaan. Ook zijn de Little Lights lampen voorzien van een dimmer waardoor je zelf de lichtsterkte aanpast. De schakelaar en dimmer bevinden zich zowel op de meegeleverde afstandsbediening en aan het snoer van de lamp.

 

Met één klik stel je de timer in op 30, 60 of 90 min. Zodra deze tijd voorbij is gaat de lamp vanzelf uit maar dankzij de LED-technologie zou je de Little Lights-lamp veilig de hele nacht kunnen laten branden.

 

De mensen die werkzaam zijn bij Little Lights zijn stuk voor stuk mensen die hun hart en talent inzetten in alle stadia van het ontwerpen en maken van lampen.

Elke lamp gaat een lange weg voordat het in je slaapkamer aankomt. De lampjes worden handmatig geschuurd en geschilderd en alles wordt gedaan met aandacht voor het kleinste detail. Dit maakt dat elke Little Lights lamp uniek is.

 

Wat voor Little Lights belangrijk is, is het stimuleren van de verbeelding en het volgen van dromen. We willen meer kleuren, vreugde en warmte in huizen brengen.Creëer een gezellige en onvergetelijke sfeer die voor altijd deel zal blijven uitmaken van de prachtige jeugdherinneringen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »