Waar plaats ik mijn houten speelhuisje

  • Geplaatst op
  • Door Sandy van Westering
  • 0
Waar plaats ik mijn houten speelhuisje

Ben jij opzoek naar een houten speelhuisje en wil je dat deze goed tot zijn recht komt in jouw tuin en ook mooi blijft? Lees dan snel verder!

Ben jij op zoek naar een houten speelhuisje en twijfel je waar je deze het beste neer kunt zetten?

Het huisje komt het beste tot zijn recht op een strakke en vlakke ondergrond, daarnaast adviseren wij jouw speelhuisje op een veilige en onderhoudsvriendelijke plek te plaatsen. Het liefst uit de buurt van bomen, takken en heggen, zo spellen de kids in een ruime en veilige tuin.

 

Op welke ondergrond plaats ik mijn huisje?

 

De speelhuisjes van hout staan het stevigst als je ze op een vlakke ondergrond zet. Je hoeft het huisje dan niet meer te verankeren met een verankering set.

Heb jij een speelhuisje op poten zoals de Swing King Jim of Exit Loft dan adviseren wij je te zorgen voor een zachte ondergrond

 

Hoe blijft mijn speelhuisje mooi

 

Door jouw houten speelhuis op een beschutte schaduwrijke plek te plaatsen zorg je ervoor dat de verschillende weersomstandigheden geen invloed hebben op het hout, daarnaast adviseren wij je de ruimte om het speelhuis vrij te houden.

De speelhuisjes zijn waterdicht en de meeste huisjes zijn behandeld waardoor ze ontzettend lang mooi blijven.

 

Mocht je vragen hebben over de keuze van een speelhuisje mag je altijd contact met ons opnemen via [email protected] 0343 703958

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »