Exit Aquaflow Waterbaan

Exit Aquaflow Waterbaan Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Junior-Set is een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speelplezier!

EXIT AquaFlow Waterbaan

De EXIT AquaFlow sets zijn allemaal geproduceerd uit gedroogd cederhout wat een zeer bijzondere houtsoort is , mede omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot.

Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De staanders zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC; dit is een vezel versterkte kunststof en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal. 

Aquaflow waterbanen, lange lengtes, de leukste die er zijn!

  • 270 cm lengte is de Junior-set
  • 290 cm lengte is de Super-set
  • 475 cm lengte is de Mega-set

Het water stroomt door de sluizen naar beneden, en wordt aan het einde opgevangen door een bak en dan kun je het zelf weer omhoog pompen, dan is het kringetje weer rond!

Je kunt de waterspeelbaan ook nog uitbreiden met een houten opstapje, best handig, want zo kun je er makkelijk bij!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »