Het is erg druk, hierdoor kan de bezorging van jouw pakket of de reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry hiervoor.

Blokken en Baufix, maak de leukste creaties!

Blokken en Baufix, maak de leukste creaties!

PolyM Blokken en Baufix, maak de leukste creaties.

 

-Baufix Constructieset

Met de Baufix constructiesets maken kinderen de mooiste bouwwerken. De solide houten onderdelen en het bijgeleverde gereedschap van Baufix zijn perfect voor kleine kinderen. Naast veel bouwplezier zorgen de constructiesets van Baufix ook voor een goede oog-handcoördinatie en het logisch en creatief denkvermogen. Ideaal voor onze beginnende klein klussers.

-Uniek constructie speelgoed van PolyM

Het is fascinerend om kinderen te zien bouwen en spelen, terwijl ze plezier hebben en de eindeloze mogelijkheden van hun verbeelding verkennen. Al meer dan 30 jaar is het unieke, ronde en flexibele PolyM bouwsysteem een hit bij kinderen en opvoeders over de hele wereld; en omdat elke individuele speler zijn verbeeldingskracht kan gebruiken is het een product dat iedereen aanspreekt, ongeacht de leeftijd.

 

Oorsprong van PolyM blokken?

PolyM bouwstenen worden geproduceerd in Duitsland, in overeenstemming met de internationale veiligheidsnormen, en worden regelmatig getest door onafhankelijke testinstituten. Oorspronkelijk gebouwd door een vader - Anton Meyer, een Duitse ingenieur, de grondlegger van PolyM - voor zijn geliefde dochters, is het niet verwonderlijk dat de PolyM bouwstenen elk decennium weer nieuwe generaties bereiken.

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »