Het is erg druk, hierdoor kan de bezorging van jouw pakket of de reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry hiervoor.

Loopauto baby ,speelgoed loopwagen uit voorraad leverbaar

Loopauto baby ,speelgoed  loopwagen  uit voorraad leverbaar

Ontdek de wereld om je heen met een loopwagen van Speelgoedodijk

Leren lopen wordt nog leuker en gemakkelijker met een loopauto van Speelgoedodijk. De loopauto is ontwikkeld zodat je kindje beter en sneller te leert lopen. Een loopwagen helpt bij het zetten van de eerste stapjes, en stimuleert het "door" lopen doordat jouw kindje zich vast kan houden aan de duwstang van het loopwagentje en ben je moe, dan ga je gewoon even zitten want de meeste loopautotjes hebben een zitje zodat je op de auto kunt rijden of gewoon even gaan zitten.

De meeste van onze loopauto's zijn geschikt voor baby's vanaf 9 maanden tot kinderen in de leeftijd van 2 jaar en zijn voorzien van rubber wielen wat de loopauto's in ons assortiment zeer geschikt maakt voor zowel binnen als buiten. Ook zorgen de rubberen wielen ervoor dat de loopwagen geruisloos door jou woonkamer rijden. De meeste autotjes hebben een zitje waar je kindje even op kan gaan zitten, dit maakt de loopauto ook geschikt voor een rondje wandelen of even een booschap doen.

Loopwagen, Loopauto Baby

Pagina 1 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »