Geen producten (0)

Alle JANOD speelkeukens, het grootste assortiment, invoerraad in ons magazijn, snel geleverd!

Waarom wij van Speelgoedodijk fan zijn van het geweldige houten speelgoed van Janod

Het bekende Franse houten speelgoed merk Janod is al jaren een prachtig en zeer degelijk houten Speelgoedmerk. Wie heeft er vroeger niet met het prachtige houten speelgoed gespeeld. Denk aan houten speelgoedkeukentjes, garages, auto's, winkeltjes en dan nog het geweldige kleinere speelgoed.

Het houten speelgoed van Janod is nog steeds veel verkocht en erg graag gewild bij alle kinderen in Nederland.

Janod is de leverancier van traditioneel houten speelgoed in nieuwe moderne kleuren en eigentijdse vormgeving, gemaakt van hout. Ook is Janod een van de weinige merken die ook echt worden geproduceerd in Europa, in de fabriek in Orgelet in Frankrijk.

Janod is gestart met produceren van houten speelgoed in 1970, en staat nog steeds bovenaan in de Top 3. Ondertussen heeft Janod diverse prijzen en awards gewonnen met hun schitterende speelgoed, om precies te zijn in 2017 waren dat er in het totaal 61 stuks.

 

De filosofie achter het houten speelgoed van Janod is: 

1. DESIGN

2. VERBEELDING

3. LEREN

Janod biedt kleurrijke en originele items aan van houten en kartonnen speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 12 maanden tot 9 jaar oud.

Het creatieve team van 15 personen is samengesteld en gevestigd in de regio van de Jura in Oost-Frankrijk. Voortdurend bedenken zij leuk en klassiek houten speelgoed  wat zowel leuk is, als hedendaags, gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat geschikt is voor kinderen.

Elk kind is anders, daarom maakt Janod slim speelgoed wat voldoet aan hun wensen om te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen:

Geef uw kinderen zelfvertrouwen door de verschillende manieren van spelen!

Klik op onderstaande button voor ons complete assortiment houten keukentjes van Janod:

 

Het hout waarmee Janod hun producten produceert is allemaal FSC gecertificeerd!

 

Hout uit een FSC-bos is een bijzonder product! De boseigenaar heeft een prestatie van formaat geleverd met duurzaam bosbeheer. Daarbij heeft hij rekening gehouden met heel veel verschillende aspecten: behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen, veiligheid van de bosarbeiders, enzovoort. 

 

Tevens werkt Jand met verf op waterbasis!

 

Verf op waterbasis (acrylverf) is niet alleen minder ongezond. Het is ook minder belastend. Dat geldt voor de verf an sich maar ook omdat je de verf kunt verdunnen met gewoon kraanwater. Ook handen en kwasten kun je makkelijk met water reinigen en het is daarbij minder erg dat er verfresten in het riool terecht komen.

De producten van Janod zijn allemaal mooi verpakt in een handige full color doos, leuk om cadeau te geven.

 

Op de site van Speelgoedodijk staan niet alle producten van Janod afgebeeld, maar wij kunnen deze wel allemaal voor u bestellen, levertijd 1-3 dagen.

Heel veel producten hebben wij in voorraad in ons magazijn in Odijk en kunnen wij binnen 24 uur afleveren met onze koerier.

Wanneer u informeert bij onze klantenservice naar een product van Janod waar u interesse in heeft, maar welke u niet kunt vinden op onze website kunnen wij u uiteraard meer vertellen over de prijs en de levertijd. Wij helpen u graag!

Klik op onderstaande button voor ons complete assortiment van Janod: