Knutselen met krimpfolie, knutselen met papier

Knutselen, zelf je eigen sieraden of sleutelhangers maken of knutselen met papier, leuke schrijfwarenset Heerlijk knutselen met je vriendjes en vriendinnetjes, een mooie sleutelhanger maken voor aan je schooltas of je eigen sieraden maken. Tekenen, kleur

€9,95
€14,95
€9,95
€9,95
€4,95

Knutselen met krimpfolie, zelf je eigen sieraden of sleutelhangers maken


Heerlijk knutselen met je vriendjes en vriendinnetjes, een mooie sleutelhanger maken voor aan je schooltas of je eigen sieraden maken. Tekenen, kleuren en hup je knutselproject de oven in en krimpen maar!


Shrinkles is een leuke ambachtelijke activiteit voor de hele familie, erg leuk om te doen. Teken, of kleur de voorbedrukte afbeeldingen van de eenhoorns in de verpakking en knip met behulp van een volwassene je tekening uit en leg hem in de oven. Zie hoe je knutselwerk krimpt, als je Shrinkle S-H-R-I-N-K-S 7 keer kleiner en 7 keer dikker wordt dan het origineel! Maak badges, sleutelhangers, sieraden, beeldjes nog veel meer. Je moet het echt zien om het te geloven!

Bevat: grote afgedrukte vellen x2; kleine effen vellen x2; pak kleurpotloden; accessoires om creative items te maken, en volg stap voor stap de instructie!

Shrinkle is het alternatief voor Krimpy Dinky

We hebben 6 verschillende boxen: Dino's, Eenhoorn, Puppy's, Prinsessen, de boerderij, poesjes!

Nieuw in ons assortiment is de Ooly, Unique Unicorns - schrijfwarenset

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »