Disclaimer

Verzenden,Klachten, Garantie, Retourneren en Contact

Verzenden:

Pakketten tot 20 kg: In principe verzenden wij, wanneer er voor 16.00 uur is besteld, dezelfde dag en wordt er de volgende dag bezorgd door DHL Parcel, wij bezorgen ook op zaterdag.

Houd u er rekening mee, dat de verzending met DHL Parcel een enkele keer vertraagd kan zijn, wij streven ernaar om 98 % van onze bestellingen binnen 24 uur af te leveren.

Sommige producten worden rechtsreeks door onze leverancier naar de klant verzonden.

Speelhuizen, Picknicktafels en Zandbakken worden bezorgd binnen 2-3 werkdagen, Speeltoestellen en speelhuis Liam hebben langere levertijd, neemt u svp contact met ons op.

Wanneer u heeft besteld, en het artikel is niet in voorraad, dan krijgt u dezelfde dag bericht, let er op dat dit bericht in sommige gevallen in de SPAM terecht kan komen.

Retourneren: 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Garantie:

Wanneer wij garantie geven op het artikel van uw keuze, dan dient dit apart vermeld te staan in de omschrijving van het artikel op onze website.

Wanneer er niets is vermeld is er geen garantie!

Uiteraard als er een artikel is, wat geleverd wordt, met een misdruk of niet compleet is, of stuk is, wordt hier samen met u naar een oplossing gezocht en zullen wij binnen de genoemde termijn bij onze Algemene Voorwaarden dit probleem oplossen.

Klachten: 

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. 
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Adres:
Houten Speelgoed Odijk
Rijnseweg 3
3984 NG  ODIJK
 
Telefoon  0343-703958
 
                                                                     
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar knuffelkadoos.com bij is aangesloten. 
 
Contact:
 

Houten Speelgoed Odijk VOF

Eigenaren:

Dhr, N. van Westering

Mw. S. van Westering-Nederend

h.o.d.n. Speelgoedodijk.nl en Knuffelkadoos.com

Rijnseweg 3

3984 NG  ODIJK

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer  06-54308390 en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer  06-54308390 bgg 06-11244931 

E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer; 53290283
BTW-identificatienummer; NL850825854.B01

 

 
 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »