Retourneren

Wat jammer dat je bestelling niet is wat je ervan had verwacht. Je kunt dit artikel retour melden door onderstaande stappen te doorlopen in je Speelgoedodijk account.

√ Selecteer de order waarvan je het artikel wilt retourneren

√ Vervolgens kom je in het overzicht van deze order terecht en klik je op "artikel retourneren"

√ Hier kun je de retourzending instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd    worden. Dit doe je door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die je wilt houden, laat je op 0 staan. Vervolgens geef je de rede van retour op.

√ Klik op verzenden en je retouraanvraag is ingediend. Je ontvangt binnen een dag een retouretiket waarmee je het artikel binnen 14 dagen aan ons retour kunt zenden via de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.

Grote artikelen zoals speelhuizen, trampolines, zwembaden en picknickbanken kun je niet gratis retourneren. Deze artikelen zijn te groot om af te geven bij een servicepunt. Wij adviseren je goed uit te meten of deze artikelen in jouw tuin passen/staan.

Kik hier voor een DHL Parcelshop bij jou in de buurt

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »