Verzenden

Verzenden:

Als je voor 16:00 uur je bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag verzonden en wordt er de volgende dag bezorgd door DHL Parcel, wij bezorgen ook op zaterdag.

Uitgezonderd Speelhuizen, Zandbakken en Picknicktafels van Tuindeco,  de levertijd van deze producten is ook langer dan bij ons gebruikelijk omdat het grotere pakketten zijn, waar wij een speciale vervoerder inschakelen.

De verzendkosten bedragen € 3,95 of € 6,95 deze informatie vind je bij het betreffende product.

Wij doen er alles aan je pakketje op tijd te bezorgen, echter kan het pakket door omstandigheden vertraagd zijn, wij streven ernaar om onze bestellingen binnen 24 uur af te leveren.

Sommige producten worden rechtsreeks door onze leverancier naar de klant verzonden.

Speelhuizen, Picknicktafels en Zandbakken worden bezorgd binnen 2-6 werkdagen tenzij anders vermeld.

Wanneer het bestelde artikel onverhoopt niet in voorraad is, dan krijgt u dezelfde dag bericht, let er op dat dit bericht in sommige gevallen in de SPAM terecht kan komen.

Retourneren: 

Je kunt je bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden gratis aan ons retourneren muv bedden, zandbakken, speelhuizen en speeltoestellen.

Zodra je het artikel bij ons retour hebt gemeld heb je 14 dagen de tijd om het product terug te zenden via het door ons verstrekte retouretiket. Het product kan alleen geretourneerd worden als het ongebruikt is en zover mogelijk in de originele verpakking verpakt is.

Voor het retourneren van de bestelling rekenen wij geen kosten.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wij vergoeden alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten die wij in rekening gebracht hebben voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Garantie:

Wanneer wij garantie geven op het artikel van uw keuze, dan dient dit apart vermeld te staan in de omschrijving van het artikel op onze website.

Wanneer er niets is vermeld is er geen garantie!

Uiteraard als er een artikel is, wat geleverd wordt, met een misdruk of niet compleet is, of stuk is, wordt hier samen met u naar een oplossing gezocht en zullen wij binnen de genoemde termijn bij onze Algemene Voorwaarden dit probleem oplossen.

Klachten: 

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht heeft over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. 
Toch vragen wij je vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per voorkeur bij e-mail [email protected]

Onze medewerkers van de klantenservice zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Adres:
Speelgoedodijk
Oeverstraat 24
3961AN Wijk bij Duurstede
 
Telefoon  0343 - 703958
                                                                 
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar knuffelkadoos.com bij is aangesloten. 
 
Privacy Policy
Alle gegevens die door Houten Speelgoed Odijk VOF worden verzameld, door middel van onze website Knuffelkadoos.com en Speelgoedodijk.nl zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden. De informatie die je aan Houten Speelgoed Odijk geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.
 
Contact:
 

Houten Speelgoed Odijk VOF

Eigenaren:

Dhr, N. van Westering

Mw. S. van Westering

h.o.d.n. Speelgoedodijk.nl en Knuffelkadoos.com

Oeverstraat 24

3961AN Wijk bij Duurstede

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer  0343 -703958

E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer; 53290283
BTW-identificatienummer; NL850825854.B01

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »