Geen producten (0)
Geen producten (0)

EXIT Speelhuis Fantasia 300 Roze (FSC100%)

€ 529,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Direct leverbaar
Specificaties
Productcode EXIT-8
EAN code 8718469460328
Omschrijving

 

EXIT Speelhuis Fantasia 300 Roze (FSC 100%), geen verzendkosten.

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuisje? Een geweldige plek om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. En dit roze EXIT Fantasia 300 speelhuis  is wel meteen een prachtig huisje! Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via het glijbaantje glij je zo weer naar beneden! De vrolijke kleuren, asymmetrische ramen en deuren en zelfs dakramen maken van dit fantasierijke speelhuisje de droom van ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. 

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook
de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. 
De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een
handomdraai opgebouwd is.

 

Hoe werkt FSC? 

Hout met een FSC-logo is geproduceerd volgens strenge regels over onder andere legaliteit, bescherming van de natuur en over de rechten en het welzijn van de lokale bevolking en arbeiders. Het FSC-systeem is er op gericht dat ook in de toekomst de natuur behouden blijft en de bevolking, bedrijven en consumenten kunnen profiteren van wat het bos hen te bieden heeft. Zo mag in een tropisch oerwoud per hectare slechts één keer in de dertig jaar een beperkt aantal bomen gekapt worden. In de tussentijd kan het bos zich herstellen en in sommige gevallen wordt het bos hierbij geholpen door het bijplanten van bomen. Diverse studies, van bijvoorbeeld het onderzoeksinstituut CIFOR, hebben laten zien dat FSC aantoonbaar positieve effecten heeft voor het bos en de lokale bevolking.

EXIT Fantasia 300 Roze (FSC 100%), kenmerken: 

  • Afmetingen pakketten:
  • Dak: 120 cm x 130 cm x 90 cm
  • Zijkanten: 102 cm x 99 cm x 9 cm
  • Voor/achterzijde: 156 cm x 112 cm x 7 cm
  • Frame (onderstel): 193cm x 57 cm x 14 cm 
  • Glijbaan: 120 cm 38 cm
  • Product afmetingen (cm): 240x163x226 cm
  • Gratis verzending

Reacties