Geen producten (0)
Geen producten (0)

EXIT Panna-Surround-Net (ø16Ft)

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd direct leverbaar !
Specificaties
Productcode EXIT-50
EAN code 8718469466634
Omschrijving

EXIT Panna-Surround-Net (ø16Ft), geen verzendkosten!

Superslim rond net voor je pannaveld, een hoog net rondom, waardoor de bal binnen blijft!

Let op: Dit is dus alleen het net en niet de complete Panna-Arena!!!

Het EXIT Panna Surround-Net bezorgt je nog meer pannaplezier doordat de bal beter in het pannaveld blijft en je dus lekker kunt blijven door voetballen!

Pannavoetbal is dé trend op het gebied van straatvoetbal en wordt bij de jeugd steeds populairder! Een Panna is poorten, dit betekent dat je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt en de bal weer in eigen bezit hebt. Pannavoetbal speel je op een veldje met 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Door middel van behendige voetbaltrucs probeer je de tegenstander af te troeven. Een groot verschil met het standaard voetbalspel is, dat er geen regels zijn en de bal niet uit kan gaan of achter kan raken. Een veel gebruikte manier van uitspelen of passen is het spelen van de bal via de wand aan de zijkanten van het veld.

De palen van het Panna Surround-Net worden omringd door een dikke laag schuim wat extra veiligheid biedt. Het EXIT Panna Surround-Net is gemaakt van sterk materiaal (PE) en eenvoudig te monteren op het EXIT Panna-Field Round ø488cm (art. 41.55.10.00). Voor nog meer veiligheid is de opening van het net voorzien van een ritssluiting.

Reacties