Geen producten (0)
Geen producten (0)
Direct leverbaar!
Space Scooter Rood/Blauw Space Scooter Rood/Blauw Space Scooter Rood/Blauw Space Scooter Rood/Blauw Space Scooter Rood/Blauw
1 2 3 4 5
 

Space Scooter Rood/Blauw

€ 129,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Direct leverbaar!
Specificaties
Productcode BRU-28
EAN code 6951446860083
Omschrijving

Space Scooter Rood/Blauw

De Space Scooter step is voor iedereen geschikt, voor de kinderen, hun ouders en zelfs hun Opa en Oma, wanneer die nog een beetje fit zijn!

Doordat de Space Scooter opvouwbaar is, is hij makkelijk mee te nemen, met handrem en luchtvering! Voorzien van Super stil aandrijfsysteem (2-in-1)

De Space Scooter is een step die wordt aangedreven door beweging. Dat kan op twee manieren: door de voetplank naar voor en achter te bewegen en door middel van steppen.

De Space Scooter is ook eenvoudig in te klappen zodat je deze makkelijk kan opbergen of meenemen op reis. Hierdoor is het ook een perfect transport middel voor de korte en middellange afstanden. De Space Scooter helpt zo ook nog eens mee aan een beter milieu en minder autoverkeer in de (binnen)stad. Doordat de Space Scooter geschikt is tot een gewicht van ongeveer 80 kilogram is de Space Scooter niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor jong volwassenen. Hierdoor kan het gehele gezin gebruik maken van de Space Scooter

Space Scooter Rood-Blauw, kenmerken:

 

  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

  • Kleur: Rood Blauw

  • Wielen: 2 x 8 inch PU

  • Maximaal draaggewicht: 90 kg. 

  • Garantie: 1 jaar

  • Afmetingen ingeklapt: ca. 88 x 33 cm. 

  • Afmetingen uitgeklapt: ca. 97-105 x 48 x 88 cm.

Het is aan te raden om helm, elleboog-, knie- en polsbescherming te dragen bij het gebruik van de Space Scooter ® (niet inbegrepen).  

Reacties