Geen producten (0)
Geen producten (0)

Exit Trampoline Inground Rechthoek 214x366 Groen

€ 749,00 € 711,55 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Direct leverbaar!
Specificaties
Productcode EXIT1-17
EAN code 8718469465484
Omschrijving

Trampoline ingraven rehthoek 214x366 cm merk Exit Supreme, geen verzendkosten

Geweldig fijne Trampoline Inground Rechthoek van een absolute topkwaliteit.
Ingraaftrampolines zijn al jarenlang bijzonder populair. Echter, alle ingraaftrampolines in de markt bevinden zich nog altijd 20-30cm boven de grond om de lucht die verplaatst wordt te laten ontsnappen. Geen 100% ingraaftrampoline dus en een concessie waar de EXIT ontwikkelaars zich niet bij neer konden leggen! De Supreme Ground Level trampolines bevinden zich qua hoogte op het niveau van het gazon en zijn daarmee de enige echte ingraaftrampoline. Optimaal geïntegreerd in je tuin. Voor de lucht die nog steeds dient te ontsnappen heeft EXIT een ingenieus systeem ontwikkeld. De mat heeft een meer open structuur en daarnaast vindt onluchting plaats via de binnenzijde van de padding.

De EXIT Supreme trampolines behoren qua kwaliteit tot de absolute top. Jarenlang springplezier is gegarandeerd! Daarnaast heeft de trampoline door de prachtige hoogwaardige afdekrand een zeer luxe uitstraling.

Kwaliteit
De Supreme trampolines zijn voorzien van een zeer brede afdekrand. De rand is maar liefst 44cm breed. Verder is de rand 30mm dik en voorzien van een PVC-buitenrand van maar liefst 0,74mm dikte. Het hoogwaardige materiaal is UV-bestendig. Doordat het frame gegalvaniseerd en daarna nog eens zwart gepoedercoat is, heeft roest geen enkele kans.
Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht. Verder heeft de maat een meer open structuur die zorgt voor minder luchtopeenhoping. Verder heeft dit als voordeel dat de mat sneller droog is na regenval.

Comfort
De dubbelconische veren van maar liefst 216mm lengte zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing.

Veiligheid
Er is een systeem ontwikkeld waar door de veren niet toegankelijk zijn; kinderen kunnen daarom niet met hun voeten bij de veren komen.


Deze rechthoekige trampoline om in te graven heeft een afmeting van 214x366cm 

 

Onderstaand de specificaties van de Exit Supreme Ground Level Rectangular Trampoline groen, Trampoline Inground Rechthoek

 

Exit Trampoline Inground Rechthoek 214 x 366 cm

 

  • Afmetingen: 214 x 366 cm
  • Kleur beschermrand: Groen
  • Aantal veren: 76
  • Lengte veren: 216 mm 
  • Dikte beschermrand: 30 mm 
  • Breedte beschermrand: 440 mm 
  • Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg
  • 5 jaar garantie
  • geen verzendkosten

 

Reacties