Geen producten (0)
Geen producten (0)

Exit X-Man verkeersmannetje

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd direct leverbaar!
Specificaties
Productcode EXIT1-86
EAN code 8718469467006
Omschrijving

X-man x-man verkeersmannetje waarschuwt het verkeer!

Het x-man verkeersmannetje zorgt ervoor dat kinderen veilig buiten kunnen spelen! Want wij vinden veiligheid van buiten spelende kinderen net zo belangrijk als het buiten spelen zelf. 

X-Man waarschuwt verkeer voor buitenspelende kinderen
Wat is er nou belangrijker dan een veilige speelplek voor je kinderen? Met de EXIT X-Man Safety Keeper kun je weggebruikers laten weten dat er spelende kinderen in de buurt zijn. De X-Man zelf is voorzien van reflecterende stickers en ook de vlag, die aan beide armen bevestigd kan worden, is volledig van zeer opvallend fluoriscerend materiaal gemaakt, met reflecterende randen. De X-Man valt daarom zelfs op als het donker is. Het verkeer is gewaarschuwd!

Handig mee te nemen en vast te zetten
De EXIT X-Man Safetey Keeper is voorzien van een handvat voor het eenvoudig verplaatsen met 1 hand. Het gat in het midden is speciaal gemaakt voor het bevestigen van de X-Man aan een lantaarnpaal of hek, ter voorkoming van diefstal (slot niet meegeleverd). Doordat beide voeten gevuld kunnen worden met elk 2 liter water bijft hij ook nog eens goed stevig staan!

Voetbaltip: doelman of muurtje
De EXIT X-Man Safety Keeper is ook je trainingsmaatje ; gebruik hem ook als goalkeeper of als muurtje! Wil je je vrije trap oefenen? Of je schot op goal? Geen probleem want door zijn verstelbare armen en benen kun je hem in iedere gewenste stand neerzetten wat het spel nog leuker en uitdagender maakt!

 

EXIT X-Man Safety Keeper, Veiligheidspop

Reacties